Om oss

Dianova Lapstone AB tillverkar och säljer egenutvecklade och egenproducerade diamantbrynen till företagskunder sedan 1993. Vår produktion sker i Skelleftehamn, med goda arbetarförhållande och minimal miljöpåverkan.

Huvudsyftet med denna sida är att du ska hitta intressanta produkter för dina kunder med produktbeskrivningar och bild/filmmaterial på flera språk som hjälper dig som återförsäljare att marknadsföra produkterna till dina kunder.

Varför Dianova Lapstones produkter då?

Kvalité – vi använder den högsta kvalitetsgraden av industridiamanter eftersom det är enda sättet att garantera att diamanterna faktiskt är 30 resp. 60 micron. Diamanterna fästs med en teknik som ger världens högsta diamanttäthet per ytenhet, och dessutom sitter dom stenhårt och brynet håller under många år även under intensiv användning.

Okomplicerat – våra produkter innehåller så få komponenter som möjligt och därför går de inte heller sönder. På grund av detta, samt att produkterna i övrigt håller vad de lovar har vi inte heller haft mer än en handfull returer sedan början 90-talet.

Ekonomi – våra produkter är konkurrenskraftigt prissatta och som återförsäljare kan du räkna med en god vinstmarginal.

Besöksadress:
Dianova Lapstone AB
Näsuddsvägen 14
932 32 Skelleftehamn
Sverige

Fakturaadress:
invoice@dianova-ab.se  (helst)
Dianova Lapstone AB
Kritvägen 7
141 34 Huddinge
Sverige

Org. no.
556463-0530
Momsredovisningnr:
SE556463053001
VD – Ola Pettersson
ola@dianova-ab.se
+46 (0)70-349 03 35